À la carte kokki, Sky Kitchen & View ravintola, Rovaniemi


Etsimme nyt kokkeja SKY KITCHEN & VIEW ravintolaan Rovaniemelle talvikaudelle 2024-2025!

Kiinnostaako Sinua maan puhtain anti ruokalistalla? Vuolaan joen ääreltä löytyneet tuoreet koivunlehdet, Sallan kivisillä tuntureilla vaeltanut poro ja maan pohjoisin kuha. Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kokki Sky Kitchen & View uudistuneeseen ja ympäri vuoden avoinna olevaan ravintolaan.

Sky Kitchen & View on jo vuosia kuulunut Suomen parhaimpiin ravintoloihin. Loistava sijainti Ounasvaaran huipulla kauniiden maisemien äärellä kutsuu niin paikalliset kuin matkailijat nauttimaan kulinaristisia herkkujaan. Toimenkuvaasi kuuluvat herkullisen Bistro -listan sekä yllätysmenun annosten misaus ja kokoaminen sekä kokouslounaiden ja juhlatilauksien ruokien valmistaminen.

Tarjoamme määräaikaista työsopimusta talvelle 2024-2025. Aloitus sopimuksen mukaan loka/marraskuussa ja töitä riittää vähintään maaliskuulle saakka. Palkkauksessa otetaan huomioon aiempi työkokemus.. Työsopimus tehdään Staffpointin ja työntekijän välille. Oletko Sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi samantien, käsittelemme niitä päivittäin!


Tarjoamme sinulle

- Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
- Mahtavat työkaverit ja mielenkiintoisen sesonkiluonteisen työn kaupungin komeimpien maisemien äärellä
- Uudistuvan ja vastuullisen työnantajan
- Takuutunnit 112,5h/3vkoa
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts kattavat henkilöstöedut
- StaffPointin edut
 

Edellytämme sinulta

- Kokin ammattitutkintoa tai työkokemusta
- Aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan, esteettistä silmää ja halua edelleen kehittyä alalla
- Reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta
- Organisointitaitoja ja paineensietokykyä
- Joustavuutta ja joukkuepelaamisen taitoa
- Hygieniapassia

 

Lisätietoja
+358 (0)44 420 4385
pohjoinen@staffpoint.fi

#laplandkokki

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Lapland Hotels Sky Ounasvaara sijaitsee keskellä taivaanrantaan aukeavaa maisemaa, talvella tykkylumisia puita, karuja kallioita ja yöttömän yön valoa. Pohjoinen maailma aukeaa valloittavana heti hotellin etuovelta – hiihtokeskuksen rinteet, ensilumen ladut sekä pyöräilymaastot tuovat luonnon lähelle. Hotellin aulassa tunnelmaa luo pehmeä takkatulen loiste. 

Revontulet, napapiiri, Joulupukki, Arktikum, teatterit sekä ainutlaatuiset tunturimaisemat luonnon helmassa Ounasvaaralla – keskellä kaupunkia. Hotellimme läheisyydestä löytyvät Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Santasportin ensiluokkaiset harrastusmahdollisuudet sekä tapahtumia tarjoava Lappi Areena.

Täysin uudistetun klassikkohotellin huoneissa yhdistyvät Lapin laadukkaimmat materiaalit ja luonnon läsnäolo suurien ikkunoiden kautta. Saunan rentouttava voima on tärkeä osa pohjoista hyvinvointia, jota haluamme vieraillemme tarjota. Yli puolessa hotellin huoneista löytyy sauna. Suurimmissa sviiteissä on saunan lisäksi kaksi makuuhuonetta ja olohuone. 

Lapland Hotels Sky Ounasvaaran näköalaravintola Sky Kitchen & View on jo useana vuonna äänestetty Suomen parhaimpien ravintoloiden listoille. Sky Kitchen & View -ravintolassa voit ihastella maisemaikkunoista horisonttiin levittäytyvää Ounasvaaran luontoa niin aamiaisella kuin illallisella. Ravintolan ruokalista on ylistys pohjoisen monimuotoiselle luonnolle ja sen tarjoamille maailman puhtaimmille, paikallisille raaka-aineille.

*****

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Sähköposti: pohjoinen@staffpoint.fi
Logo

À la carte kokki, Sky Kitchen & View ravintola, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!