À la carte tarjoilija, Sky Kitchen & View ravintola, Rovaniemi


Kiinnostaako Sinua tajunnan räjäyttävät ruuan ja viinin yhdistelmät? Haluatko kehittyä ravintola-alalla entisestään? Olet muuntautumiskykyinen ja viihdyt fine dining -ympäristössä, mutta buffatarjoilu sujuu sekin sulavasti. Loistavalla asenteella toisaalta paikot vähemmäksikin jäänyttä lautastarjoilun kokemusta. Haussa nyt useampi paikka Sky Kitchen & View -ravintolan salin puolen tiimiin talvikaudelle 2024-2025! Tule täydentämään talven tiimiä omalla aurinkoisuudellasi ja loistavilla asiakaspalvelutaidoillasi.

Sky Kitchen & View ravintola on jo vuosia kuulunut Suomen parhaimpiin ravintoloihin. Loistava sijainti Ounasvaaran huipulla kauniiden maisemien äärellä kutsuu niin paikalliset kuin matkailijat nauttimaan kulinaristisia herkkujaan. Työt alkavat viimeistään marraskuussa ja niitä riittää ainakin maaliskuun loppuun asti, työsopimukseen kirjaamme takuutunnit 112,5 tuntia/3 viikossa. Neuvottelemme työsopimuksia myös pienemmillä tunneilla sekä keikkasopimuksilla, joten älä epäröi hakea! Paikkoja täytetään hakuajan puitteissa.
 

Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja asiakaspalvelussa
- Määräaikaisen työsuhteen yhdessä Suomen parhaista ravintoloista
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts kattavat henkilöstöedut
- Staffpointin edut
- Takuutunnit 112,h/3vko tai halutessasi pienemmilläkin tunneilla
- Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme

Edellytämme sinulta

- Alan koulutusta tai aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä
- Hygieniapassia sekä anniskelupassia tai valmiutta suorittaa passit
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hymyillä myös kiireen keskellä
- Luotettavuutta ja joustavuutta

 

Huomioithan että Lapland Hotels- ketjun työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja
+358 (0)44 420 4385
pohjoinen@staffpoint.fi

 

#laplandtarjoilija

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Lapland Hotels Sky Ounasvaara sijaitsee keskellä taivaanrantaan aukeavaa maisemaa, talvella tykkylumisia puita, karuja kallioita ja yöttömän yön valoa. Pohjoinen maailma aukeaa valloittavana heti hotellin etuovelta – hiihtokeskuksen rinteet, ensilumen ladut sekä pyöräilymaastot tuovat luonnon lähelle. Hotellin aulassa tunnelmaa luo pehmeä takkatulen loiste. 

Revontulet, napapiiri, Joulupukki, Arktikum, teatterit sekä ainutlaatuiset tunturimaisemat luonnon helmassa Ounasvaaralla – keskellä kaupunkia. Hotellimme läheisyydestä löytyvät Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Santasportin ensiluokkaiset harrastusmahdollisuudet sekä tapahtumia tarjoava Lappi Areena.

Täysin uudistetun klassikkohotellin huoneissa yhdistyvät Lapin laadukkaimmat materiaalit ja luonnon läsnäolo suurien ikkunoiden kautta. Saunan rentouttava voima on tärkeä osa pohjoista hyvinvointia, jota haluamme vieraillemme tarjota. Yli puolessa hotellin huoneista löytyy sauna. Suurimmissa sviiteissä on saunan lisäksi kaksi makuuhuonetta ja olohuone. 

Lapland Hotels Sky Ounasvaaran näköalaravintola Sky Kitchen & View on jo useana vuonna äänestetty Suomen parhaimpien ravintoloiden listoille. Sky Kitchen & View -ravintolassa voit ihastella maisemaikkunoista horisonttiin levittäytyvää Ounasvaaran luontoa niin aamiaisella kuin illallisella. Ravintolan ruokalista on ylistys pohjoisen monimuotoiselle luonnolle ja sen tarjoamille maailman puhtaimmille, paikallisille raaka-aineille.

*****

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Sähköposti: pohjoinen@staffpoint.fi
Logo

À la carte tarjoilija, Sky Kitchen & View ravintola, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!