Aamiaisen vuoromestari, Lapland Hotels Oulu

Oletko sinä aaamiaisen vuoromestari, jolla on Lapin sielu ja halu olla mukana tekemässä Lapland Hotelsin tarinaa entistä arvokkaammaksi?

Olet tervetullut mukaan luomaan Lapin tarinaa Lapland Hotels Oulun elämyksellisessä ja ainutlaatuisessa kokonaisuudessa. Lapin luonto ja sen mystiset tarinat näkyvät kaikessa mitä teemme ja arvostamme vahvaa osaamista. Lapland Hotels Oulu on tunnettu palkitusta aamiaisestaan ja laadukkaasta A la Cartesta, tästä ruokatuotteesta voit olla aidosti ylpeä! Lappi on olennainen osa ruokalistaa, joka näkyy tuotteissa, raaka-aineet haetaan pohjoisen luonnosta, hyödyntäen myös lähellä tuotettuja tuotteita.

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, jonka juuret ovat vahvasti Lapissa. Tuomme palan modernia lappilaista tunnelmaa myös keskelle urbaaneja kaupunkiympäristöjä. Koko henkilökuntamme toimii ylpeydellä lappilaisen elämäntyylin ja vieraanvaraisuuden lähettiläinä.

Työtehtäviisi kuuluvat tilaukset ja varaston hallinta, aamupalan ruokatuotteiden valmistaminen ja laadun ylläpitäminen sekä yleiset keittiön tehtävät. Otat vastuuta vuoron pyörittämisestä omalla esimerkilläsi sekä hallitset henkilöstöjohtamista. Työ on kokoaikainen, vanhempainvapaan sijaisuus. Työt aloitetaan heti sopimuksen mukaan. Työllistyt suoraan Lapland Hotels Oy:n kirjoille. 

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä sekä kokemusta laadukkaan aamupalan valmistamisesta
 • Soveltuvaa alan koulutusta
 • Olet ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta nopeista päätöksistä johtamassaan vuorossa
 • Aitoa kiinnostusta ja intohimoa pohjoisen makuihin ja raaka-aineisiin
 • Asiakaspalvelu ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle:

 • Kokoaikaisen työsuhteen, vanhempainvapaan sijaisena Lapland Hotels Oy:lle
 • Varhaiset aamuvuorot  
 • Mielenkiintoisen työn, jossa pääset omalla henkilökohtaisella panoksellasi vaikuttamaan asiakaskokemukseen sekä kehitystyöhön
 • Kolmen toimialan (Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts) kattavat henkilöstöedut
 • Mahdollisuuden olla osana ammattitaitoista ja alati kehittyvää kunnianhimoista tiimiä
 • Mielenkiintoisen, palkitun lappilaisen ruokatuotteen, jonka tekemisessä kartutat omaa tietämystäsi sekä osaamista
 • Mahdollisuuden osallistua ruokatuotteen kehittämiseen


Lapland Hotels -ketju on savuton työpaikka.

Jätä hakemus heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytäthän työhakemuksen linkin kautta ja jätä CV, hakemus sekä suosittelijasi yhteystiedot. 

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels-Oulu

Lapland Hotels Oulussa voit nauttia Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä. Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa sijaitsevan hotellin 160 huonetta on sisustettu taidolla ja tyylillä vaativammankin matkaajan makuun. Huoneidemme design on saanut vaikutteita luonnosta ja Lapin tarinoista. Vuonna 1656 rakennettu Ynninkulma ja sen juhla- ja kokoustilat tuovat tunnelman ja tarinan lähellesi.

Lapin rauhaa vai mystiikkaa – sinä päätät.

 

Puhelin: 0444204292
Logo

Aamiaisen vuoromestari, Lapland Hotels Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!