Avoin hakemus ravintola-alalle Lapland Hotels

Sinä hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen, opiskelija tai alasta kiinnostunut!

Meillä on jatkuva haku eri tehtäviin asiakkaillaamme Lapland Hotelsille ympäri Lappia. Etsimme kerroshoitajia, kokkeja, tarjoilijoita, vastaanottovirkailijoita ja aputyöntekijöitä ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin. Pääasiallinen työskentelykieli on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Asiakasyrityksen kautta on mahdollisuus vuokrata majoitus työskentelyn ajaksi. Tässä on mahdollisuutesi päästä kokemaan mieleisesi Lapin sesonki tai useampikin. Koe revontulten tanssi pimeillä taivailla, kesien yöttömät yöt, puhdas luonto ja narskuva lumi jalkojesi alla.

Olemme apunasi etsimässä mieluisaa tehtävää ja työskentelyajankohtaa hakukriteeriesi mukaisesti. Tuothan siis jo hakemuksessa ilmi hieman, minkälaista osaamista sinulla on entuudestaan ja minkälaisia töitä olisit halukas tekemään.

Jätä avoin hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV ja kirjoita vapaamuotoisesti taustastasi ja käytettävyydestäsi hakemuksen vapaaseen tekstikenttään. Olemme sinuun yhteydessä löydettyämme osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan tehtävän. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia vain nettisivujemme kautta GDPR-säännöksiä noudattaen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Irja Sand

Rekrytointikonsultti

+358(0)44 7866005

irja.sand@staffpoint.fi

Hakuaika alkaa:

Lapland Hotels

Lapland Hotels- ketjuun kuuluu 19 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris. www.laplandhotels.com

Sähköposti: pohjoinen@staffpoint.fi
Logo

Avoin hakemus ravintola-alalle Lapland Hotels

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!