Buffet-tarjoilija, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi


Ravintola Thulia on tunnelmallinen, lappilainen 300:n ravintolapaikan iltaravintola Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin päärakennuksessa. Ravintola on avoinna talvikaudella päivittäin ja muina aikoina tilauksesta ryhmille. Asiakkaina käyvät paikalliset ja ulkomaiset kokous- ja illallisryhmät, hotellin asukkaat sekä yksityisten juhlien järjestäjät. Ruokailut tapahtuvat pääosin noutopöydästä, mutta a la carte tarjoilun taidot ovat myös tarpeen.

Tarjoamme töitä marraskuulta maaliskuun loppupuolelle, sopimukseen kirjataan 90 tuntia/3 viikossa. Myös innokkaita keikkailijoita palkataan! Palkkasi on vähintään Marava TES:n mukainen, kokemus ja osaaminen otetaan huomioon. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, joten hae rohkeasti tätä paikkaa!


Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Skiresorts kattavat henkilöstöedut
- Takuutunnit 90 tuntia/3 viikossa
- Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme 


Edellytämme sinulta:

- Kokemusta tarjoilijan työstä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
- Hygienia- ja anniskelupassia


Laita hakemuksesi samantien, sillä käsittelemme niitä päivittäin. Pääset hakemuslomakkeelle suoraan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:si ja lyhyen hakukirjeen. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevan tehtävän suhteen.
 

Yhteystiedot
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
mona.kuusela@staffpoint.fi
+358 (0)44 420 4385

 

#laplandtarjoilija

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meiltä löytävät oman tyylinsä niin urheilijat, mietiskelijät kuin nautiskelijatkin. Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja ja liikuntaa tai vain rauhoittumista, tule vieraaksemme Kemijoen rannalle. 

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin kaikissa 73 huoneistossa käytössäsi on korkeatasoisesti varusteltu huoneisto saunoineen, keittiöineen, terasseineen ja oleskelutiloineen.

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin ravintolamaailma on erilainen jokaisena vuodenaikana. Kaikkia ravintoloitamme yhdistää kuitenkin pitkälti elävä tuli ja sen tuoma lämpö. Talvisin Ravintola Thulian pohjoisen maut saavat tuekseen avotakan luoman tunnelman. Kotaravintolamme pehmeä savun tuoksu ja avotulella kokkaaminen hurmaa jopa 35 henkilön seurueen. Kesäisin Kemijoen rannassa, todellisella näköalapaikalla sijaitsee ainutlaatuinen Kesärafla Sauna. Makuelämykset heräävät uuteen maailmaan yöttömässä yössä, saunomisen lomassa.

*****

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Logo

Buffet-tarjoilija, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!