Kahvilatyöntekijä, Rinneravintola Alpenjäger, Rovaniemi

Nautitko pullan tuoksusta ja asiakaspalvelun tuomista haasteista? Jos kassa soi työvuorosi aikana enemmän kuin korvamato, voit olla hakemamme KAHVILATYÖNTEKIJÄ talvikaudelle 2024-2025!

Asiakaspalvelu sujuu sinulta luonnostaan ja loihdit tarjolle herkullisia leivonnaisia ja houkuttelevia ruoka-annoksia. Perehdytämme sinut hyvin ruoka-annosten tekemiseen ja leivonnaisten valmistukseen, joten aiempaa kokemusta näistä tehtävistä ei tarvita. Palkkaamamme kahvilatyöntekijä työllistyy talvikaudeksi marraskuulta 2024 huhtikuulle 2025 asti. Työtunteja keskimäärin 90 tuntia/3 viikossa ja palkka neuvotellaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit työskennellä myös pienemmillä tunneilla oman elämäntilanteesi mukaisesti.

Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsee lähes Rovaniemen keskustassa. Hiihtokeskus on viihtyisä ja nykyaikainen, jossa voi lasketella, lautailla ja hiihtää. Taukopaikan ski-elämälle tarjoaa uudistettu ravintolamme, jossa ammattikokkien suunnittelema menu sisältää herkullisia hampurilaisannoksia, pizzoja ja salaatteja tietenkään unohtamatta kaikkien rakastamaa Tazza-kaakaota ja uunituoreita leivonnaisia! Alpenjäger ravintolassa on A-oikeudet.
 

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työnkuvan rinteiden juuressa
- Mukavat työkaverit ja savuttoman työpaikan
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Skiresorts kattavat henkilöstöedut
- Mahdollisuuden jatkoon kauttamme
- StaffPointin edut

Edellytämme sinulta:

- Työkokemusta kahvilatehtävistä
- Voimassa olevaa anniskelupassia sekä hygieniapassia
- Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
- Englannin kielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi


Hakuohjeet:

Täytä hakulomakkkeemme ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätiedot:
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
mona.kuusela@staffpoint.fi
+358 (0)44 420 4385

#laplandkokki

#laplandtarjoilija

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Ski Resort Ounasvaara

Ounasvaaran Hiihtokeskus sijaitsee lähes kivenheiton päässä Rovaniemen kaupungin keskustassa. Pientä tunturia vastaavan Ounasvaaran pohjoisrinteeltä löytyy viihtyisä ja nykyaikainen hiihtokeskus, jossa voi lasketella, lautailla, hiihtää tai vain nauttia rennosta ja kansainvälisestä talvikeskusmeiningistä. Ounasvaaran hiihtokeskuksen rinteet sopivat niin aloittelijalle kuin vaativammallekin laskijalle. Lisäksi keskuksesta löytyy erityisesti aloittelijoille ja turisteille sopiva Rendin Lumimaa. Ounasvaaran Hiihtokeskuksessa on kaikki mitä lasketteluun tarvitaan, sillä välinevuokraamon lisäksi keskuksessa toimii myös oma hiihtokoulu ja rinneravintola.

Sähköposti: pohjoinen@staffpoint.fi

 

Logo

Kahvilatyöntekijä, Rinneravintola Alpenjäger, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!