Kiinteistöhuoltaja, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi


Etsimme nyt Ounasvaara Chaletsin tiimiin KIINTEISTÖHUOLTAJAA!

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Hotellissa on mm. 73 saunallista huoneistoa, 300 asiakaspaikan ravintola, kokoustiloja sekä puulämmitteinen rantasauna.

Kiinteistönhuollossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä liittyen tilojen korjaukseen ja perushuoltoon. Työskentely on itsenäistä ja siinä menestyminen vaatii oman työn sujuvaa organisointia. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa 2024 ja työtä on tarjolla maalis-huhtikuulle 2025, 90 tuntia/3 viikossa.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi samantien, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
 

Edellytämme sinulta

- Kiinteistönhoitajan perustutkintoa/kokemusta korjaustöistä
- B ajokorttia
- Englannin kielen perusosaamista
- Palvelualtista asennetta ja hyviä kommunikointitai­toja
- Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

- Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
- Mukavat työkaverit
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts kattavat henkilöstöedut
- Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme

Huomioithan että Lapland Hotels on savuton työpaikka.


Yhteystiedot
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
mona.kuusela@staffpoint.fi
+358 (0)44 420 4385

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meiltä löytävät oman tyylinsä niin urheilijat, mietiskelijät kuin nautiskelijatkin. Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja ja liikuntaa tai vain rauhoittumista, tule vieraaksemme Kemijoen rannalle. 

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin kaikissa 73 huoneistossa käytössäsi on korkeatasoisesti varusteltu huoneisto saunoineen, keittiöineen, terasseineen ja oleskelutiloineen.

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin ravintolamaailma on erilainen jokaisena vuodenaikana. Kaikkia ravintoloitamme yhdistää kuitenkin pitkälti elävä tuli ja sen tuoma lämpö. Talvisin Ravintola Thulian pohjoisen maut saavat tuekseen avotakan luoman tunnelman. Kotaravintolamme pehmeä savun tuoksu ja avotulella kokkaaminen hurmaa jopa 35 henkilön seurueen. Kesäisin Kemijoen rannassa, todellisella näköalapaikalla sijaitsee ainutlaatuinen Kesärafla Sauna. Makuelämykset heräävät uuteen maailmaan yöttömässä yössä, saunomisen lomassa.

*****

Lapland Hotels- ketjuun kuuluu 19 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris. www.laplandhotels.com

Logo

Kiinteistöhuoltaja, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!