Lomaosakesiivooja, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi


Haemme Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsille LOMAOSAKESIIVOOJIA talvelle 2024-2025!

Ounasvaara Chalets tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja ja liikuntaa tai vain rauhoittumista - tulethan sinäkin osaksi meidän tiimiä tarjoamaan näitä elämyksiä asiakkaillemme!

Siivoojan työ on tärkeässä osassa asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on halu tehdä fyysistä työtä ja nähdä työsi jälki välittömästi ja ymmärrät työsi merkityksen koko yritykselle ja hotellin vieraille.

Tarjoamme töitä marraskuusta maaliskuun loppuun 90 tuntia/3 viikossa. Otamme huomioon sinun elämäntilanteesi ja oman käytettävyytesi rekrytoinnin edetessä. Sinulla on mahdollisuus jatkoon kauttamme talvikauden jälkeenkin.
 

Tarjoamme sinulle

- Mielekkään työympäristön
- Ammattitaitoiset alasta kiinnostuneet työkaverit
- Perehdytyksen tuleviin työtehtäviin
- Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Skiresorts kattavat henkilöstöedut
- Staffpointin edut
- Uudistuvan ja vastuullisen työnantajan

Edellytämme sinulta

- Aiempi kokemus kerroshoidosta katsotaan eduksesi
- Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa
- Iloista asiakaspalveluasennetta, hyviä ryhmätyötaitoja ja joustavuutta
- Ajokortti katsotaan eduksi, koska työssäsi joudut ajamaan autoa
- Valmiutta työskennellä sekä arki- että viikonloppuvuoroissa


Huomioithan että Lapland Hotels- ketjun työpaikat ovat savuttomia.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi samantien, sillä käsittelemme niitä päivittäin. Pääset hakemuslomakkeelle suoraan linkin kautta. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevan tehtävän suhteen.
 

Yhteystiedot
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
mona.kuusela@staffpoint.fi
+358 (0)44 420 4385
 

#laplandkerroshoito

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meiltä löytävät oman tyylinsä niin urheilijat, mietiskelijät kuin nautiskelijatkin. Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja ja liikuntaa tai vain rauhoittumista, tule vieraaksemme Kemijoen rannalle. 

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin kaikissa 73 huoneistossa käytössäsi on korkeatasoisesti varusteltu huoneisto saunoineen, keittiöineen, terasseineen ja oleskelutiloineen.

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin ravintolamaailma on erilainen jokaisena vuodenaikana. Kaikkia ravintoloitamme yhdistää kuitenkin pitkälti elävä tuli ja sen tuoma lämpö. Talvisin Ravintola Thulian pohjoisen maut saavat tuekseen avotakan luoman tunnelman. Kotaravintolamme pehmeä savun tuoksu ja avotulella kokkaaminen hurmaa jopa 35 henkilön seurueen. Kesäisin Kemijoen rannassa, todellisella näköalapaikalla sijaitsee ainutlaatuinen Kesärafla Sauna. Makuelämykset heräävät uuteen maailmaan yöttömässä yössä, saunomisen lomassa.

*****

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Kiinnostuitko? Täytä työhakemus kerroshoitajan tehtävään huolellisesti niin olemme Sinuun yhteydessä. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.

 

Logo

Lomaosakesiivooja, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!