StaffStart-valmennus Lapland Hotels

Aloita urasi keittiöllä Lapin kausitöissä StaffStart-valmennuksella!

Onko tilanteesi esimerkiksi jokin seuraavista; edessä välivuosi, olet kiinnostunut vaihtamaan alaa, haet uusia tuulia tai etsit muuten vaan töitä? Tiesitkö, että matkailualalla myös työskentelee tunnetusti huikeaa jengiä, joten mikset haluaisi olla osa tätä porukkaa?

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus opetella keittiön työtehtäviä ja tätä kautta työllistyä kauttamme Lapin ravintoloihin joulukauteen. Aloita kanssamme yhdessä treenaamalla ja ota ensiaskel tulevaisuuden tähtitekijäksi ja koe unohtumaton Lappi samalla!

StaffPointin StaffStart-valmennus koostuu neljän päivän valmennuksesta, joka järjestetään Lapissa marraskuun alussa (päivät tarkentuvat myöhemmin). Päivien aikana tutustutaan keittiötyön ja astiahuollon perusteisiin sekä tehdään käytännön harjoitteita. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva Lapland Hotels kohde, jonne voit työllistyä valmennuksen jälkeen Staffpointin kautta ja jatkat keittiöapulaisena vähintään 6.1. saakka, mahdollisesti koko talvikauden loppuun huhtikuulle 2025.

Työsuhteen ajalta sinulle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa työnkuvasi mukaan ja työtunteja taataan keskimäärin 90h/3viikkoa. Valmennus sopii kaikille ravintola- ja keittiötyöstä kiinnostuneille.

 

Tarjoamme:

- Mielenkiintoisia kohtaamisia, mieleenpainuvia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia sekä tarinoita kerrottavaksi
- Onnistumisen iloa tulevissa työtehtävissä
- Tukea ammatilliseen kehitykseen
- Mahdollisuuden työllistyä Lappiin ja saada upea työkokemus!
- Hyvin onnistuneen joulukauden jälkeen, mahdollisuuden työllistyö koko talvikaudelle arviolta maaliskuun 2025 loppuun

 

Edellytämme:

- Täysi-ikäisyyttä ja  asiakaspalveluhenkisyyttä
- Sitoutumista valmennukseen ja sen jälkeiseen työsuhteeseen
- Halua oppia ja mielenkiintoa ravintola-alaa kohtaan

 

Haku-ohjeet: 

Kiinnostuitko ja haluat tehdä uuden aluevaltauksen?

Täytä hakemus linkin kautta ja vakuuta meidät asenteellasi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä ja käymme hakemuksia läpi koko ajan, joten täytäthän hakemuksen heti!

 

Yhteystiedot
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
pohjoinen@staffpoint.fi tai 044 4204385

#laplandstaffstart

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels

Lapland Hotels- ketjuun kuuluu 19 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris. www.laplandhotels.com

Sähköposti: pohjoinen@staffpoint.fi
Logo

StaffStart-valmennus Lapland Hotels

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!