Tarjoilija, talvi, Lapland Hotels Olos, Olostunturi

Haemme TARJOILIJOITA (buffet ja a´la carte))  asiakkaallemme, Lapland Hotels Olokselle, Muonioon, talvikaudelle 2024-2025.

Lapland Hotels Olos on korkeatasoinen lomakohde Olostunturin juurella, josta löytyy upeat kokous- ja konferenssitilat 800-paikkasine auditorioineen. Olokselta löytyy oma hiihtokeskus, elokuvateatteria ja lukuisia maisemaa värittäviä järviä ja tuntureita unohtamatta!

Takka on viihtyisä á la carte-ravintola, jonka ruoassa näkyy rakkaus ruokaan ja pohjoisen raaka-aineisiin. Ravintolan ja Lobby Barin välissä oleva suurikokoinen takka toimii hotellin lämpimänä sydämenä. Hirsiravintola taas tarjoaa aamiaiset, tilauslounaat sekä -päivälliset. Kevään hiihtolomien aikaan Polar Kota palvelee asiakkaitaan rinneravintolana, jolloin listalta löytyy mm. poronkäristystä!

Työiden aloituksia on sovittavissa joulu 2024- helmikuulle 2025, työsuhteita on eri pituisia, ne kestävät joko maalis- tai huhtikuun loppuun.

Toivomme sinulta

  • Ravintola-alan koulutusta tai monipuolista kokemusta ravintolatyöstä
  • Ripeyttä ja omatoimisuutta
  • Anniskelu- ja hygieniapassia
  • Suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito plussaa

Tarjoamme sinulle

  • Kolmen toimialan (Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts) kattavat henkilöstöedut
  • Upean työskentely-ympäristön
  • Henkilökunta-asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta

 

Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
+35844 786 6005
irja.sand@staffpoint.fi

#laplandtarjoilija

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Hotels

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, Lapland Hotelsiin kuuluu 19 hotellia, yli 2 400 huonetta ja huoneistoa sekä reilu 10 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomen: Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lapland Safaris tarjoaa ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja Lapin kahdeksassa kohteessa: Rovaniemellä, Ylläksellä, Saariselällä, Levillä, Luostolla, Oloksella, Hetassa ja Kilpisjärvellä. Lapland Ski Resorts muodostuu viidestä hiihtokeskuksesta, jotka sijaitsevat Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. 

Sijainti: Oloshotellintie 25

irja.sand@staffpoint.fi

044-7866005

Logo

Tarjoilija, talvi, Lapland Hotels Olos, Olostunturi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!