Työharjoittelu, ravintola-ala, Lapland Hotels

Työssäoppiminen (oppisopimus tai koulutuksen harjoittelu), useampi paikka, Lapland Hotels

Oletko ravintola-alan opiskelija ja etsimässä työharjoittelupaikkaa Lapin alueelta?

Tarjoamme työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoille. Paikkoja on tarjolla Lapland Hotelsin kohteissa eri paikkakunnilla. Voit suorittaa esimerkiksi kokin tai tarjoilijan opintoihin liittyvän työssäoppimisjakson. Harjoittelujakson ajankohdan ja pituuden voimme sopia tilanteesi mukaan. 

Työssäoppimisjakson jälkeen tarjoamme mielellämme mahdollisuuden jatkaa työsuhteessa esimerkiksi opintojen ohella, kesätyössä tai vakituisesti valmistumisen jälkeen. Asuntomahdollisuus kaikissa tunturikohteissa.


Hakuohjeet

Voit lähettää harjoittelupaikka hakemuksesi meille "Jätä hakemus" -linkistä. Käymme harjoitteluhakemuksia läpi jatkuvasti ja olemme yhteydessä haastatteluun eteneviin hakijoihin puhelimitse tai sähköpostitse. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

 

Yhteystiedot/ lisätietoa
Mona Kuusela
Rekrytointikonsultti
+358 (0)44 420 4385
mona.kuusela@staffpoint.fi

Hakuaika alkaa:

Lapland Hotels

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Logo

Työharjoittelu, ravintola-ala, Lapland Hotels

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!