Vuoropäällikkö, Lapland Ski Resort Luosto

Haemme asiakkaallemme Lapland Ski Resort Luostolle vuoropäällikköä talvikauden tiimiin. 

Työsuhde on määräaikainen kokoaikainen (Keskimääräinen vähimmäistyöaika 112,5h/3vko) lokakuusta huhti-toukokuun vaihteeseen.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti hissien ja rinteiden päivittäisiin työtehtäviin osallistumisesta ja muun tiimin ohjauksesta yhdessä muiden vuoropäälliköiden kanssa. Työ edellyttää vastuullista otetta ja ymmärrystä sesonkiluontoisen työn aiheuttamasta kiireestä.  

Lisäksi työhösi kuuluu kauden alussa erilaiset huoltotehtävät, kauden valmistelutehtävät ja lumetustyö. Kauden edettyä työt painottuvat hissien ja rinteiden asiakaspalvelu tehtäviin. Edellytämme avointa mieltä työtehtävien suhteen ja joustoa työaikojen osalta. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin pääosin päivävuoroissa, lumetustyössä työaika voi ajoittua kaikkiin vuorokauden aikoihin.

Arvostamme:

 Aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta matkailualalta ja talviajan rinnelajeista. Työympäristö on kansainvälinen, joten sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle:  

  • innostavan ja vaihtelevan työnkuvan  
  • kattavan perehdytyksen työhösi  
  • ammattitaitoisen tiimin ympärillesi sekä jatkuvan tuen esihenkilöltäsi.
  • henkilökuntamajoituksen kohtuullisella kuukausivuokralla  
  • Lapland Hotelsin, Lapland Safariksen ja Lapland Ski Resorts hiihtokeskusten kattavat henkilökuntaedut. 

 

Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
+358447866005
irja.sand@staffpoint.fi

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Kymmmenen rinnettä ja maankuulut puuterimaastot tarjoavat
jokaiselle mieleistä laskettavaa. Ja ne puuterimaastot; Luosto on erityisen tunnettu "hissiputikasta" eli puuterilaskuja on tarjolla heti hissien vierellä ja takamaastoissa laskettavaa piisaakin sitten mielin määrin.

#laplandesihenkilö

#laplandrinteet

Haku alkaa ja päättyy

LAPLAND SKI RESORT LUOSTO

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Sijainti: Off-piste 4, 99555 Luosto

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Muista mainita hakemuksessasi suosittelijat, niin nopeutat hakemuksen käsittelyä.

Logo

Vuoropäällikkö, Lapland Ski Resort Luosto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!